Túraterv 2014

Január 16-19. Szigetközi táborozás és evezgetés. Túléljük, ha beledöglünk is !!!

 

Február 20-23. A Moldva folyó befagyott vizén átjáró keresése Á la Amundsen,mindenképp érintve a Spitzbergákat, Krumlovot és Zlatá Korunát. Éjfél után Gorillák a Gorillában, zenés táncmulatság és chocho party. Hazafelé útba ejtjük Telc-et és Tábort, emlékül annak, amikor igazságos Mátyás királyunk kiverte Zsiska huszita hadúr fél szemét.

 

Március 14-16. Esztergom - Szentendre leevezés. Kokárda színű szemeinkkel tekintünk vissza a dicső múltra és evezőink csobbanásától fut majd a gyáva Susmán.

 

Május 1-4. Ipoly-ka családbarát túra a Duna - Ipoly Nemzeti Park természeti kincseinek felkutatására, majd elfogyasztására.

 

Május 23-Június1. franciaországi evezőstúra a Vézére, Ardeche, Tarn és Durance folyókon:

Garantált a bor, a sajt, a levendula mezők és halálfélelem. Közben benevezünk a 24 órás Le Mans-i autóversenyre, trélert vontatva. Visszaúton Saint Tropez és a festői, csendes, hangulatos városka: Monte Carlo, megtekintése II. Albert személyes közbenjárására.

Június 17-22. Dunajec Maraton Krakkó érintésével. A krakkói esti program: PIEC Art acoustic JAZZ club  Wojtek Groborz & The Great Compani ill. Jazz Club u Muniaka Mateusz Qaweda Quartet.


Június 26-29. Zemplén, vagy Őrség hegyeinek bejárása a szabadcsapatok kerékpáros akrobatái részére. Tállyán borkóstolóval egybekötött kerékpáros akadályverseny.

 

Augusztus 16-24. Premantura, Isztria, iszkiri. A férfiak szőlőlugas árnyékában, borozgatva várják ki a megfelelő pillanatot a kayakozásra. Jelentkezés pityókás kabóca jeligére a feladónál.

 

Szeptember 13. 19. Rába Maraton, Találkozó a nálunk gyengébb evezősökkel! Táv: 76 km

 

Október 1-5. Horvát Kayak túra, Murter sziget. Go! Itthon maradóknak 4-n ÁltalÉR tóleeresztő vízi mulatság.


Október 10-11. 12. Krumlov folyó Maraton

 

November 7-9. Gemenci holtágak beevezése és Szekszárdi borkóstoló és állóképességünk újabb próbatétele.

 

December 27. Mindig mindenkor.

Comments